Εδώ μπορείς να δεις ποιες πληροφορίες συλλέγουμε όταν κάνεις εγγραφή στη σελίδα μας. Σε ενθαρρύνουμε να διαβάσεις προσεκτικά την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου κι έπειτα να επιλέξεις «Συμφωνώ» εάν κατανοείς και συμφωνείς με τους επί μέρους όρους της παρούσας ειδοποίησης. Επίσης, καλείσαι να τους ελέγχεις τακτικά γιατί είναι δυνατόν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.

Ποια δεδομένα συλλέγουμε και από ποιον/α;

Τα μόνα δεδομένα που συλλέγουμε κατά την εγγραφή είναι ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) και τηλέφωνο.

Τα συλλέγουμε από τα ίδια τα υποκείμενα που επιθυμούν να εγγραφούν ή από τρίτο πρόσωπο που επιθυμεί να κάνει δώρο συνδρομή σε κάποιον/α ώστε να γίνει μέλος.

Πoύ αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας έχεις δώσει

Tα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς αποθηκεύονται στον διακομιστή εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σου;

Οι εκάστοτε διαχειριστές/ριες της σελίδας έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επικοινωνία μαζί σου για σκοπούς που αφορούν αποκλειστικά τη λειτουργία και αξιοποίηση της ιστοσελίδας μας από σένα (π.χ. ολοκλήρωση πληρωμών, απάντηση σε απορία, κτλ.).

Δεν θα προωθήσουμε και δεν θα πωλήσουμε σε τρίτους (π.χ. σκοπούς προώθησης, διαφήμισης) πληροφορίες για να επικοινωνήσουν μαζί σου. Η επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας μας θα γίνεται αποκλειστικά για θέματα που αφορούν τη δική μας και μόνο ιστοσελίδα.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνεις;

Όλα τα δεδομένα (πλην του email) αποθηκεύονται κατά το χρονικό διάστημα της συνδρομής σου που γίνεται σε ετήσια βάση και μετά διαγράφονται αυτόματα.  Μπορείς ανά πάσα στιγμή να τερματίσεις τη συνδρομή σου, οπόταν και πάλι τα δεδομένα σου (πλην του email) θα διαγραφούν αυτόματα.

Μετά τον τερματισμό/μη ανανέωση της εγγραφής σου θα συνεχίσεις να λαμβάνεις αυτόματα ενημερωτικά δελτία στο email σου.

Τερματισμός αποστολής ενημερωτικού δελτίου (newsletter)

Μπορείς πολύ εύκολα να τερματίσεις την αποστολή ενημερωτικών δελτίων είτε κατά τη διάρκεια της συνδρομής σου είτε μετά το τέλος της είτε μετά τον τερματισμό της. Στο τέλος κάθε ενημερωτικού δελτίου υπάρχει σχετικός σύνδεσμος και αρκεί απλά να τον επιλέξεις.

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σκοπός συλλογής των προσωπικών σου δεδομένων είναι η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και η διαχείριση του λογαριασμού σου.

Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την επεξεργασία τον προσωπικών σου δεδομένων, την άσκηση των δικαιωμάτων ή απορία σχετικά με τα άνωθεν μπορείς να στείλεις ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@artemisrecipes.com